Nog steeds Chaos…..

In november 2019 schreef ik het blog over chaos. Als ik dat nu terug lees verbaas ik me erover dat het nog steeds actueel is. Er is nog steeds chaos over de hele wereld. Zelfs veel meer.

Toen schreef ik over een virus van licht en dankbaarheid, hoge frequentie. “Zorg dat het virus zich verspreid. De aarde zal je dankbaar zijn!” …….. als ik toen had geweten wat ik nu weet …..had ik dit nooit zo geschreven. Het C-virus dat we toen nog niet kende heeft zich verspreid over de aarde, dat wel, maar dankbaar….. mooi niet!

Al ruim een jaar is onze wereld niet meer Normaal. We worden gedwongen om ons anders te gedragen, tegen onze natuur in. Geen handen meer schudden, niet meer knuffelen, onze glimlach verbergen achter een masker, afstand houden van de ander zelfs van familie en vrienden die je lief zijn. Kinderen die bang zijn om oma ziek te maken…. of erger. Wisselende cijfers en statistieken maken ons bang en onzeker. Kinderen die wordt verteld dat ze een achterstand op hebben gelopen. Gezinnen die thuis te dicht en te veel bij elkaar zitten waardoor de sfeer onveilig wordt.

Ik merk dat veel mensen zichzelf kwijt zijn geraakt in deze chaos. Het even niet meer weten. Oude pijnen van onzekerheid, onveiligheid, minderwaardigheid komen weer langs. Relaties die wankelen omdat we liefde en warmte buiten ons zelf zoeken. Verwachtingen die niet ingevuld worden. Het is zulk dankbaar werk dat ik deze mensen, misschien ook jou, mag ondersteunen en weer een duwtje de goede richting op kan geven.

Lieve lezer, blijf samen met mij erop vertrouwen dat het goed gaat komen. Ik bied een luisterend oor aan ieder die bang is, die zijn verhaal wil delen, die eenzaam is. Ik luister, geef steun en warmte maar oordeel niet.

Laten we met elkaar het andere virus verspreiden.

Liefde, dankbaarheid, licht…..blijf stralen….blijf in je kracht….. en lukt dat je niet… wil je hulp……dan weet je me te vinden.

SONY DSC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *