Hallo kleintje….

Wil jij al praten met je ongeboren kindje?

Als je zwanger bent zou je het liefst even naar binnen willen kijken in je mooie dikke buik. Hoe ziet ons kindje er uit? Heeft ze het naar haar zin? Gaat het goed met hem? Wat vindt ze straks fijn? Kan hij goed met zijn zusje omgaan? Hoe is het karakter van ons kindje? Is ze blij met de gekozen naam?

Een afstemming op zielsniveau met jouw ongeboren kindje kan je helpen met deze vragen, je krijgt een mooi beeld van het kindje dat jullie binnenkort in het gezin mogen verwelkomen. Het is ook een zachte en liefdevolle begeleiding voor je kindje om zich voor te bereiden op de geboorte.

Het kan in een “hands-on” behandeling. Het is heerlijk om eerst een stukje ontspanning te krijgen en dat ik daarna mijn handen op jouw buik leg en in gesprek ga met jullie kleine wondertje.

Het kan ook op afstand. We spreken dan 4 momenten af waarop ik ga luisteren naar jouw kindje. Je hoeft er zo niet voor te reizen en je krijgt de gesprekken in een pdf document in je mailbox.. Mijn voorkeur gaat uit naar rond de 26 weken voor de 1e afspraak. Maar het kan ook eerder of later.

Ik luister naar je kindje, wat hij of zij te vertellen heeft. Hoe zij zich voelt en of de kleine nog vragen of tips heeft. Hij/Zij kan aangeven hoe de aanloop naar de geboorte beleefd wordt, waar er nog hobbeltjes zitten, hoe er naar de aanstaande ouders gekeken wordt. De vragen die jullie aan je kindje hebben zal ik stellen.

Ik wil je graag meer vertellen dus …….

Vertel maar kleine man……
Ik luister……