Access Bars ®

Hoe zou het zijn als je hoofd stil is….

Is het tijd voor verandering?

De energiebanen, de Bars, op ons hoofd weer laten stromen zodat er rust en ruimte ontstaat.  Een diepe ontspanning, beter slapen en energiek wakker worden. Hoe mooi is dat?

Alle ervaringen die je meemaakt in je leven, de leuke en de niet leuke, sla je op in je lichaam. Jarenlang heb je zo allerlei overtuigingen,  gedachten, emoties, oordelen en standpunten opgeslagen.  Velen heb je niet meer nodigen en kunnen je nu zelfs  beperken. Alles wat je tegenhoudt om te zijn wie je echt bent mag je loslaten. Net als het opschonen van de harde schijf van je computer: wat je niet meer nodig hebt kan weg. Er wordt opgeruimd, ruimte gemaakt voor nieuwe, positieve gedachten en overtuigingen. Wil jij jezelf laten resetten?

Er zijn 32 punten op het hoofd die bij aanraking weer energie door de Bars laten stromen en moeiteloos loslaten wat jou belemmert. Vastzittende energie, blokkades, worden losgelaten. Ben jij bereid te veranderen?

Van tevoren is niet te zeggen wat een behandeling gaat doen voor jou. Wat ben jij bereid los te laten? Maar direct na een behandeling ervaren bijna alle mensen rust en ruimte in het hoofd, voelen zich heerlijk diep ontspannen. De behandeling werkt nog 3-4 weken door. Resultaten: beter slapen, minder piekeren, stress verdwijnt, pijn wordt minder, migraine komt minder vaak of helemaal niet meer, lichamelijke klachten worden minder of lossen op, vermoeidheid verdwijnt.  Ze durven meer zich zelf te zijn en krijgen meer energie. Denken in oplossingen in plaats van in problemen. Kunnen “nee” zeggen, geven hun grenzen aan. Angsten verminderen of verdwijnen. Opluchting. Maken zich minder druk. ADHD-ers ervaren rust. Autisten worden meer open. Meer concentratie of betere leerprestaties en ………. alles is mogelijk. Heb jij het lef om je leven mooier te maken?

Tijdens de behandeling lig je heerlijk, gewoon in je kleding, op een massagetafel terwijl de punten op het hoofd op zachte wijze worden aangeraakt. Wil je het in stilte? Wil je kletsen? Het maakt niet uit, wat jij wil. Het kan eenmalig maar wil je echt opruimen dan is het verstandig om 2 of 3 behandeling in 3-4 maanden te ondergaan. Iedere behandeling zal anders zijn want steeds ruim je iets anders op. Iedere maand een keer totale ontspanning, een kadootje voor jezelf. Wie wil dat nou niet?

Na de behandelingen heb je in het minste geval het gevoel net een geweldige massage te hebben gehad. Maar in het beste geval  verandert je hele leven. Durf jij?