Fluister maar kind

Luisterkind methode, Wat een prachtige methode om in gesprek te gaan…

met jou!

met je kind of met je nog ongeboren kindje

met iemand die het zelf niet meer kan zeggen

of met iemand die jou al heeft moeten verlaten

Als we zien dat iemand niet lekker gaat maar zelf niet weet waarom… of dit niet onder woorden kan brengen… dan is het mogelijk om op een dieper niveau met de ziel te praten en te vragen wat de reden is en wat er nodig is om de energie weer goed te laten stromen.

Een kind dat ineens heel dwars is of zichtbaar niet lekker in het vel zit, veel ziek is. Een kleuter die plotseling weer in de broek gaat plassen, erg huilerig is. Een puber met faalangst, onzekerheid, bang is, steeds ruzie zoekt. Een huilbaby. Iemand die door een beperking niet kan verwoorden wat er is. Maar ook iemand die in coma ligt of dementerend is. Dit zijn enkele voorbeelden maar er zijn er nog veel meer. Wat dacht je van: Jijzelf die niet goed weet waarom je je zo voelt. Echt voor van alles kun je een gesprek aangaan met de ziel.

Is degene waar je een afstemming voor aanvraagt 10 jaar of ouder dan moet hij/zij zelf toestemming geven en kan dan natuurlijk zelf ook vragen stellen.

En je hoeft er niet eens voor te reizen. Als je een foto stuurt waarop de persoon alleen staat en het gezicht in beeld is, samen met volledige namen en geboortedatum, en zoveel mogelijk vragen (niets is raar) dan kan ik me afstemmen op de ziel en het gesprek aangaan.

Als de betaling binnen is ga ik me verbinden met de ziel en kun je binnen 2-3 weken de afstemming in je mailbox verwachten.