Luisterkind

Als Luisterkind werker mag ik luisteren naar iedereen  tussen 0 en 100 (of ouder) die gehoord wil worden.  In de energie luister ik graag naar wat op zielsniveau gedeeld wil worden  Op een liefdevolle en zuivere manier  maak ik contact met de energie voor wie de afstemming is aangevraagd. 

Loop je vast in je privé of werk,  kom je even niet verder  maar weet je dat je meer of anders wilt, dan kan ik luisteren naar wat je nodig hebt, want diep van binnen, in jouw onderbewuste, zit het antwoord op al je vragen. Zelf kun je daar meestal niet bij en dan ben ik er om je te helpen.

Heeft je kind last van angsten, verdriet, onzekerheid, huilen, slecht slapen en kan het je niet vertellen wat er precies aan de hand is? Gaat het niet lekker op school? Is er steeds onrust in het gezin tussen de kinderen? Is je kindje niet blij en gelukkig….. dan wil ik wel luisteren.

Ook kan ik met deze methode een stem geven aan iemand die dat zelf niet (meer) kan. Denk aan een  persoon met dementie of  met een verstandelijke beperking, iemand in coma of in de laatste levensdagen. En zelfs kan ik luisteren of een overledene nog iets wil zeggen, antwoord wil geven op de vragen die jij nog hebt.

Alles gebeurt in de energie dus op afstand. Het contact wordt gemaakt via een foto waar degene voor de afstemming alléén op staat en de naam en geboortedatum.  De vragen waar je graag antwoord op wilt, stuur je mee.  Als ik me afstem ga ik kijken naar dat wat er verteld mag worden om een positieve verandering te krijgen. Welke struikelblokken en blokkades  zijn er? Wat is er aan de hand? Wat mag er gehoord worden? We zoeken  in de afstemming samen naar oplossingen en tips. Soms mag er tijdens de afstemming zelf al iets veranderen. Alles wat ik hoor zet ik op papier zodat je het thuis rustig kunt lezen  en herlezen. Daarna mag je zelf aan de slag met de antwoorden, de inzichten en de tips.

Na 3 maanden slapeloze nachten omdat onze lieve dochter maar bleef huilen zijn we zoooo enorm blij met de afstemming. Liv vroeg of we haar bedje wilde draaien….. nu slaapt ze als een roos…….Hoe simpel kan het zijn? een dankbare moeder